dilluns, 11 de gener del 2010

HONDEROS DE LA MENOR Libro II

"Honderos de la Menor Libro II En la Menor y en la guerra" és la segona part de la trilogia (en castellà) que vaig iniciar amb "Honderos de la Menor Libro I Bálash" (Ed. Grafema, 2007) i per fi és aquí.
Després de la fallida econòmica de la editorial que estava a punt de publicar-la, vaig tenir que recórrer a la editorial on-line Bubok perquè aquesta segona part de la trilogia veiés la llum. Era evident que cap editorial se interesaria per una segona part d'un llibre que ells no havien publicat. Per tant, poques opcions em quedaven.
Sé que el temps d'espera ha estat massa llarg, però ara, per fi, podeu continuar amb les aventures d'en Bálash i els seus companys, des que arriben a Ibèria fins a la invasió de Italia, sense oblidar la vida dels que quedaren a l'illa (Balérish, Ainerihs i companyia).
Estic segur que si la primera entrega us va semblar acceptable i vareu aconsseguir llegir-la, aquesta us agradarà encara més.
Us adjunt el link perquè us sigui més fàcil accedir-hi.

http://www.bubok.es/libro/detalles/18615/HONDEROS-DE-LA-MENOR---Libro-II-EN-LA-MENOR-Y-EN-LA-GUERRA

Que el disfruteu tant com jo vaig gaudir escribint-lo.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats!!! Ai, quines ganes de tenir-lo! Ja pots anar pensant la dedicatòria... I currada, eh?

El espíritu inquebrantable ha dit...

Cuando pueda me paso y, si puedo, me la descargo... Ya tenía ganas de que saliera. ¿Qué tal la experiencia con Bubok, son de fiar?

Unknown ha dit...

De momento bien. Como te puedes imaginar a ellos le sinteresan los complementos, que les pidas más cosas (que si promociones, que si banners, que si...) y así hacer más negocio. Pero si tienes las cosas claras y sabes qué quieres, bien. A mi me han hecho la maqueta de la portada previo acuerdo conmigo (hicimos hasta siete propuestas) y me han gestionado el código de barras y el ISBN (previ pago, claro).
Pero, en general, bien, recomendable.