dijous, 18 d’octubre del 2007

Mapa de Menorcaweb.

A les adresses relacionades trobareu el mapa de Menorcaweb (amb visió satèlit inclosa), que vos servirà per comparar-lo amb el que trobareu a l'inici dels contes (abans de les fotos de la presentació).
En aquest últim he intentat fer una aproximació a les localitzacions i llocs transitats per en Primer i els seus companys.
El mapa de localitzacions s'anirà actualitzant amb els nous contes.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies pel mapa, així és més fàcil seguir les aventures d'en Primer!

Salutacions,
Clara

Unknown ha dit...

Hola Clara. Aquest és el primer mapa que he trobat. Pens que el fet de tenir l'opció del satèlit potser ajuda, però n'estic preparant un altre amb les ubicacions reals dels llocs dels contes.
Quan l'acabi (esper que avui, si la salut em deixa) el penjaré com imatge. Així el podreu engrandir per veure les zones que volgeu amb més detall.
Ah, i gràcies per l'ideia.

Anònim ha dit...

Perdona no vull molestar. Millor no dic res he trobat aquest blog de la manera més extranya. He sentir ganes d'anar a Menorca.
Gracies
Carles

Unknown ha dit...

Moltes gràcies, Carles.
Comentaris com el teu son els que més podrien ajudar a un escriptor novell com jo, a continuar per aquest camí. El cert és que intent-ho transmetre el meu inmens amor per l'illa. Si ho aconsegueixo, haure vist complert un dels meus somnis.

Espero que t'agradi el que llegueixes i que, si et bé de gust, fagis les teves aportacions als relats.